0 In TRAVEL

VACAY TIME – DUBAI

image2-5

image3-2-kopi

image1-8-kopi

Glæææædelig jul, Everyone.

Jeg er netop hjemvendt fra Dubai og klar til at fejre julen, men her kommer en lille update fra turen.

Det var min første tur til Dubai – men bestemt ikke den sidste. Jeg er fan!

Jeg var afsted med min kæreste. Vi har i et stykke tid snakket om at opleve Dubber og da det er en tradition, at vi tager på juleferie, skulle vi da til Dubai i år. Sidste år var vi i London men i år valgte vi at prøve et varmt sted.

Vi boede midt i Dubai Marina, og vi blev hurtigt enige om, at det var den helt rigtige placering at bo. Der er alverdens hoteller at vælge i mellem – alt efter hvad man foretrækker af standard.

Dubai Marina er en attraktion i sig selv, hvor man er omringet af en imponerende skyline, hvilket er et syn som alle burde opleve, det er så smukt. Marina’en har en 7km lang walkline, hvor det er oplagt at gå hyggelige aftenture alt imens man nyder udsigten. 500m fra Marina’en ligger The walk. The walk er en strandpromenade, som følger hele JBR beach’en og har en fantastisk udsigt til palmeøerne. The walk og JBR er det hyggeligste sted, hvor er der er fyldt med liv, restauranter og shops. Det er det sted i Dubai, som jeg fandt aller mest hyggeligt, der var simpelthen så god stemning og liv på den gode måde.

I Dubai er også en del shoppingcentre, blandt andet verdens største mall “The Dubai Mall”. The Dubai Mall ligger 20 km væk fra hvor vi boede i Marina’en. Vi tog metroen lige udenfor hotellet og direkte til mall’et. Det var, bogstavelig talt, en kæmpe oplevelse, og lidt for meget for mig. Jeg er nok mere “jeg har udset mig noget og går direkte efter det-typen” så The Dubai Malls‘ 1200 butikker er lige i overkanten for mig. Udenfor The Dubai Mall ligger det magiske Foutain. Springvandet er nok lidt inspireret af Barcelona, I think. The Dubai Fountain er et springvandsshow, hvor der spilles musik i takt med vandet, det er super flot. Men i min verden vinder Barcelona’s, og det skyldes nok, at det var det jeg oplevede først. Burj Khalifa er verdens højeste bygning og ligger lige ved siden af The Dubai Mall, og den kan man nyde synet af, når man ser Foutain show og det er muligt at komme op på 124. og 125. etager hvis det har interesse.

Dubai er helt igennem et eventyrligt sted og vi kommer helt sikkert tilbage.

Hvis du ønsker at se flere billeder og video’er, har jeg lagt lidt mere op på min Instagram mariabeyers

Xx, and once again Merry Christmas everyoneeee.

Jeg håber, I får verdens bedste juleaften.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply