2 In STYLE & FASHION

MY LITTLE WALK-THRU’ ROOM

image5-3 image3-2

Yaaay, endelig!

Jeg har snart boet i denne lejlighed i 4 år og først nu fået styr på mit lille rum.

Jeg har længe villet lave hylder og bøjlestang i rummet, men jeg har aldrig fået det gjort. Men nu skulle det være! Tidligere har rummet været brugt til opbevaring, men jeg kunne virkelig ikke holde ud at kigge på organiseret rod længere.

Situationen er følgende. Vi bor i en ny renoveret ældre Københavnerlejlighed, så derfor er der ikke meget indbygget skabsplads. Det gik fint de første 3 år jeg boede her alene men da min kæreste flyttede ind havde vi brug for mere skabsplads, så nu skulle der gøres noget ved det. Nu har der så været håndværker på i de sidste to dage for at få fikset vores lille rum. Det lille rum, er ikke et walk-in, men et walk-thru da man går igennem rummet for at komme ud på badeværelset.

Jeg er blevet så tilfreds med det, det er simpelthen så fint – hvad synes I?

Og Happy 7. December peeps, Xx.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sabatina
  15. december 2016 at 18:56

  Hvor ser det lækkert ud!! ?

  • Reply
   mariabeyer
   15. december 2016 at 20:17

   Tak tak taak, hvor er du sød. Det gør mig glad. ☺️?

  Leave a Reply