0 In TRAVEL

VACAY TIME – MIAMI

image5

image4I’m going to Miami, Weeeelcome to Miami. Update fra min Miami tur.

Det var fantastisk!

På turen til Miami havde jeg selskab af min kæreste. Vi skulle absolut intet nå, men bare slappe af, lade op og nyde livet sammen. Liiiige til at overskue, hvis du spørger mig.

Miami Beach er et lækkert sted. Faktisk er det et virkeligt lækkert sted, hvis man har en svaghed for palmer, solskin og høje temperaturer.

Efter flere timers hotel-research havde vi bestilt et lækkert værelse på W hotel South Beach. Da vi ankom opgraderede de os til en vild lejlighed med en lækker udsigt over Atlanterhavet. Så lækkert at vågne op til. W hotel, som er i gåafstand til alt de spændende ting og kan kun anbefales til alle. Det er faktisk sjældent man rammer plet med beliggenhed, når nu det er første gang man besøger et sted, men det gjorde vi virkelig her.

I Miami var der overraksende få mennesker. Virkelig lækkert, når der ikke skal være kamp om de bedste pladser ved poolen eller når man skal ud og spise. At der ikke var særlig mange mennesker omkring os skyldtes jo nok, at vi var udenfor højsæson, men det kunne ikke være bedre og er klart at foretrække.

Dagene gik med 25-30 grader både dag og nat – lige som jeg havde forestillet mig. På trods af det gode vejr, brugte overraskende lidt tid ved poolen, da vi istedet fandt os selv på daglige opdagelsesture i Miami – Der var simpelthen så meget at se.

Et af de steder, som vi brugte meget tid på var Lincoln Road Mall. Lincoln Road Mall er en hyggeligt åben shopping street med diverse butikker, caféer og restauranter. En af grundene til, at vi brugte en del tid her var stemningen. En helt fantastisk stemning, med en god blanding af alle niveauer af Miami Beach.

En anden sjov ting i Miami Beach er Citi Bikes. Vi lejede et par cykler (de står standere overalt i Miami) og cyklede op og ned af South Beach’s strandpromenade.

Det var fuldstændig som man ser på film. Folk på rullestøjter, palmer overalt, et super hyggeligt sted, hvor man sagtens, med en Starbucks i hånden, kan bruge en dag på at sidde og kigge på mennesker.

Et godt tip, hvis du befinder dig i Miami og bliver en smule træt at fast food og dyre restauranter, så er spisestedet Rosetta helt klart et besøg værd er. Vi spiste der faktisk næsten dagligt (som man nok kunne fornemme ud fra min snapchat).

Rosetta er et lille hyggeligt italiensk bageri, hvor man kan sidde og kigge ind på bagerne, mens man nyder en del af det fantastiske udvalg af de lækreste friske sandwich. Uden tvivl det bedste brød nogensinde og lækreste kager. København mangler virkelig sådan et sted som Rosetta.

Miami er en kæmpe by. Der både Miami downtown og South Beach, så der er til enhver smag – både til dem der vil udforske, men også til dem, som bare vil slappe af og nyde vejret.

Egentlig en nyd-livet-by, lige efter min smag. Klart en fed oplevelse og et anbefalelsesværdigt sted. Og nu kan jeg da sætte tjek-tegn ved Miami som destination på mit rejsemap.

And you know what? Det bedste ved at rejse er at komme hjem igen. Lige indtil det hele er kedeligt og man vil afsted igen. XX ‘Till next time. Yay.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply